dilluns, 14 de març del 2016

RECONEIXEMENT D'ABAIMAR AL CURS DE 4t PER LA SEVA TASCA INCLUSIVA

             Dilluns 29 de febrer l'associacio balear d'infants amb malalties rares va celebrar un acte en motiu del Dia Mundial de Malalties rares. 
            Aprofitant l'avinentesa, ABAIMAR va atorgar una sèrie de reconeixements a persones, institucions i entitats que han ajudat a la conscienciació i difusió de l'associació i els seus objectius.
Entre els 13 premiats d'enguany hi hagué el nostre Centre, representat pel curs de 4t i la seva tasca que ha estat elaborant aquests curs

- Premi a l'Escola Inclusiva. 4rt curs de Primària del Centre
d'Educació Infantil i Primària Miquel Capllonch del Port de Pollença.


             Aquest any el tema transversal del nostre Centre ha estat treballar amb les entitats que tenen un caràcter o funció primordialment  social, amb el nom de  "Projectes socials del municipi".

             Mentre els més petits han treballat els policies, els metges i els bombers; els alumnes de primària han fet feina amb PRODIS, AFAMA, ABAIMAR...És aquí on el grup de 4t ha fet la seva tasca especial per lo que se l'ha reconegut amb el premi a l'Escola Inclusiva. Després de que la seva tutora, na Joana Xamena recollís el premi i el portés a l'escola tots els alumnes han volgut fer-se una foto amb el trofeu.

             El nostre reconeixement a tots els alumnes i a la seva mestra de la mateixa manera de la disponibilitat que va tenir ABAIMAR per fer les activitats al Centre.

AQUÍ TENIU ELS ARTISTES!!!

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada