dimecres, 15 de febrer del 2017

Agraiment a les mares i pares


Dissabte matí dia 11 de febrer varem poder gaudir de l'ajuda i col·laboració desinteressada de mares i pares.
Els alumnes de 1r i 2n volien tenir més jocs al seu patí, segons ells necessitaven més opcions per poder gaudir com cal del seus minuts d'esplai.
La primera passa estava donada, els i les més petites de primària ens havien manifestat les seves necessitats, mes endavant vàrem reunir els seus pares i mares demanat si era possible la seva ajuda. Desinteressadament tot duna varen acceptar el repte i el varen voler fer extensiu a la resta de pares i mares del Centre.
Dit i fet, dissabte ens trobarem tots a les 10 i mentre uns pintaven rodes, altres un gran mur convertint-lo amb una pissarra, dos més adequaven una cistella i els fillets i filletes feien un taller de malabars amb una mestra de l'escola.
Com és normal no va faltar la berenada de pa amb oli i tomàtiga després d'haver acabat  les feines, hi havia un altre grup encarregat de prepara-lo.
Cal dir que la pintura i tots els utensilis  els va pagar la AMIPA del Centre, i de part nostre vàrem convidar a berenar a grans i menuts que vengueren.
Totes i tots demanaren repetir l'experiència, que de ben segur es tornarà fer. Va ser un dia profitós, de germanor, companyia i feina; on tota la comunitat educativa va treballar conjuntament amb un sol objectiu, millorar la qualitat de l'educació, perquè en un Centre en tot moment l'educació i es present.
Moltes gràcies a totes i a tots. Els lligams entre família i mestres són necessaris i la confiança que es deposita entrevins i els altres s'aconsegueix quan ens donam a conèixer.
Fins aviat!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada