dijous, 23 de novembre de 2017

Desdoblaments a 5è i a 6è. NOMÉS FALTA PER DESDOBLAR 3r.

Després de més d'un mes d'espera, la Conselleria d'Educació ha fet efectiva les nostres demandes.
A principi de curs la matrícula dels grups de 5è i 6è varen fer un augment considerable, passaren  de 27 a 29 alumnes i de 23 a 29, respectivament.
Des del primer moment que el criteri de quotes aprovat per la Conselleria ens permetia desdoblar els dos cursos (a finals de setembre), férem la seva demanda.
La seva aprovació ha estat llarga, ja que fins mitjans del mes de novembre no s'ha pogut aprovar la partida pressupostària destinada a aquestes noves adjudicacions.
Finalment, la setmana passada ens confirmaren que gaudiríem de dues noves places al Centre. Això ens ha permès desdoblar els dos grups.
El dimarts 21 de novembre, les dues tutores s'incorporaren a primera hora i avui ja treballem amb els seus nous alumnes.
Agraïm a la Conselleria el seu esforç, però també sol·licitam que ens dotin de les pissarres interactives d'aquests dos nous grups que tenim.
Demanam disculpes a les famílies per no haver informat abans de la nostra nova situació, però no volíem informar fins que no fos oficial.  Aquests darrers dies, la nostra tasca ha estat adequar els horaris, dividir els grups amb els criteris pedagògics d'equilibri i homogeneïtat, habilitar les noves aules, modificar espais i seguir treballant pensant amb la millora de l'ensenyament.
Tot i això podem estar satisfets d'aquesta nova situació que ens permetrà fer un ensenyament més individualitzat als grups de 5è i 6è de Primària.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada